Trust Glass Co., Ltd

Izložba
Dom > Izložba > Sadržaj

Održavanje stakla

Trust Glass Co., Ltd | Updated: Jan 19, 2018

1, obično ne primoravaju površinu stakla stakla, kako bi se spriječile ogrebotine površine stakla, najbolje širenje na stolnjak. Kada stavljate stvari na stakleni nameštaj, nežno i izbegavajte sudar.

2, svakodnevno čišćenje, obrišite mokarnim peškirima ili novinama, u slučaju da su fleke dostupne u pivu u pivu ili toplom sirćetu, druga se takođe može koristiti na tržištu za prodaju sredstva za čišćenje stakla, izbjeći korištenje kiselinske baze više Jako rješenje čist. Zimska površina stakla od mraza, dostupna tkanina koja je obrisana u slanoj ili alkoholnoj pijaci da se obriše, efekat je vrlo dobar.

3, Kada se uzorak stakla od mraza može potopiti u četkicu za četkanje deterdženta, obrišite po uzoru možete ukloniti. Pored toga, možete ispustiti i neki kerozin na staklu ili sa kredom i gipsanim prahom, koji su u vodi na staklu osušili, a zatim očistite krpu ili pamuk, tako da je čaše čisto i svetlo.

4, stakleni namještaj je najbolje postavljeno na više fiksno mjesto, ne proizvoljno se pomjerati napred i nazad; da glatko postavljaju predmete, teške predmete treba staviti na dno staklenih namještaja kako bi spriječili centar gravitacije zbog pada. Pored toga, kako bi se izbegla vlaga, daleko od peći, sa kiselim, alkalnim i drugim hemijskim sredstvima izolovanim kako bi se sprečilo oštećenje korozije.

5, upotreba plastičnog omotača i vlažne krpice prskane deterdžentom takođe mogu učiniti masno staklo često "ponovno brucoš". Prvo, staklo je prskano deterdžentom, a zatim zalijepiti plastičnu foliju, tako da nakon 10 minuta očvršćava ulje za omekšavanje, a zatim obrišite vlažnom krpom. Ako želite čuvati staklo svetlo i čisto, uvek ga morate očistiti. Ako imate rukopis na staklu, gumite vodom i obrišite vlažnom krpom. Ako na staklu ima bilo kakve boje, koristite pamuk namočeno u vrućem sirćetu. Obrišite čašu čistom, suvom krpom, Može da bude svetla kao kristal.


Trust Glass Co., Ltd