Trust Glass Co., Ltd

Izložba
Dom > Izložba > Sadržaj

Čišćenje stakla

Trust Glass Co., Ltd | Updated: Jan 19, 2018

Čišćenje stakla

1: prvo, obrišite stakleni okvir čisti ručnikom, a zatim razblaženi rastvor vitražnog stakla za duvanje, ravnomerno od vrha do dna sa staklom, ponovite gornji postupak, staklo pukotine od vrha do dna i ojačano, sa suvim kutija za brisanje peškire na lijevoj traci vode na staklu. Oznaka vode mora da koristi čistač vetrobranskog stakla, u suprotnom ostavlja oznaku na staklu.

2, procenat sirćeta i vode proporcionalno 1: 2, staviti u sprej, raspršiti na staklu i potom brisati, može biti čist čist.

3, u slivu sa 5% rastvora amonijaka ili benzina, čišćenje stakla, staklo je malo suvo sa suvom krpom za čišćenje čisto, staklo može biti čisto, svetlo i transparentno. koristite različite modele uređaja za brisanje prozora kako biste videli da li je to dvostruko zastakljivanje ili jedan sloj stakla. Pogodno je, štedi rad i bezbedno je koristiti uređaj za čišćenje prozora.

4, kao što je površina staklenog plamena, može se mešati sa vodonik kiselinom (HF) proporcije vode 1: 8 (Napomena: više od 1: 8, to će oštetiti ruku, obrišiti staklo). Pažnja: moramo učiniti dobar posao zaštite od korozije, koža ne može kontaktirati HF, inače će biti ozbiljno oštećena! Obrišite staklo nakon kraja, sa vodom, a zatim ponovo obrišite i na kraju obrišite staklo.


Trust Glass Co., Ltd