Trust Glass Co., Ltd

News
Dom > News > Sadržaj

Klasifikacija ogledala

Trust Glass Co., Ltd | Updated: Jan 19, 2018

Prvo, ogledalo kupatila:

Ovo ogledalo na ravno staklo zasnovano na ogledalu, sa drvetom

, Plastike, stakla, metala i drugih materijala za obavljanje granice, sa skulpturom, vertikalnom linijom, svilenim ekranom, pastom i drugim tehnologijama ogledala za dekoraciju, police, ormare i druge korisne materijale za pomoćno oblikovanje velikog broja brojnih serija je glavna serija ogledala. Uglavnom praktično.


Drugo, šminka:

Ova vrsta ogledala na staklo koja uvećava staklo, metal, plastiku, kartonu i druge materijale da se granica odvoji za rezbarenje, štampu, umetanje i druge zanate kao ukras, podizanje, savijanje i sl. Kao stent,, Najpopularniji moderni ženske serije ogledala.


Treće, ogledalo:

ogledalo na ravno staklo na bazi ogledala, drvo, plastika, metalni i drugi materijali da se graniči sa rezbarenjem, vertikalnom linijom, svilenim ekranom i ostalom tehnologijom ogledala za dekoraciju, ormare i druge korisne materijale za pomoćno, zbog upotrebe mesta Veliki raspon ogledala čini važan deo praktično zasnovanog.


Četvrto, ukrasno ogledalo:

Ovaj tip ogledala na staklu ogledala, drvo, plastika, staklo itd.


Materijal za graničnu skulpturu, vertikalnu liniju, svileni ekran, pastu i drugu tehnologiju ogledala za dekoraciju, najatraktivnija je serija ogledala, sa dekoracijom.

Peto, reklamno ogledalo: ogledalo ovih očiju glavnom staklu, drvetu, plastici, metalu, staklu i drugim materijalima za obavljanje granice, glavna svrha oglašavanja.

Šesto, pomoćno dekorativno ogledalo: ogledalo ovih ogledala na glavno staklo do rezbarenja, vertikalne linije, svileni ekran, paste i druga ogledala za dekoraciju, dekoraciju osvetljenja, uređaja, igračaka i rukotvorina, ogledalo je skoro desetak godina. ostale industrije u produžetku ....


Par: ne

Sljedeći: Primena stakla

Trust Glass Co., Ltd